Primul studio de sport dedicat antrenamentelor private

A.p.p.s. Fit Studio este singurul studio de sport, dedicat, exclusiv, antrenamentelor personale, de aici si denumirea studioului nostru- A.p.p.s. - Antrenamente Personale Pentru Silueta. Studioul nostru, situat in jurul unor zone importante, Piata Victoriei, Gara de Nord, Basarab, aduce un concept nou in Romania, pentru ca, aici, impreuna cu antrenorul personal, veti putea alege forma de antrenament care vi se potriveste, in functie de posibilitatile fizice, dar si de timpul pe care dumneavoastra il aveti alocat, in cadrul unui antrenament privat. Antrenorul dvs. va realiza un program de antrenament personalizat, special pentru dvs, in functie de dorintele si asteptarile pe care le aveti, dar si tinand cont de istoricul dvs medical, sau de probleme medicale actuale. Deasemenea, acesta va va oferi si consiliere nutritionala.

Daca va hotarati sa ne acordati increderea dvs, la inceputul abonamentului vi se vor face masuratori in centrimetri, dar si cu un cantar profesional care ne va arata masa musculara, grasimea din corp, precum si pe cea viscerala. Masuratorile se vor repeta la un interval de timp, pentru a inregistra progresul dvs.

A.p.p.s Fit Studio este singurul studio din Romania, care, pe langa tehnologia inovativa si tot mai cautata, EMS cu XBODY, detine si un studio de FUNCTIONAL TRAINING, pentru ca dumneavoastra sa aveti posibilitatea de a alege forma preferata, sau indicata, de miscare. Combinatia intre cele doua activitati este cea mai buna solutie pentru ca dumneavoastra sa ajungeti la forma fizica mult visata.

Sunati pentru o programare si sunteti deja cu un pas mai aproape de a va indeplini visul!

Un alt avantaj al A.p.p.s FIT STUDIO este cadrul  intim, curat si exclusivist, in care sa va desfasurati in conditii optime, antrenamentul.  Nu veti fi deranjat/a, de mirosurile neplacute, specifice salilor de sport, sau de atitudinea acaparatoare a celorlalte persoane din jurul dumneavoastra, sau de faptul ca trebuie sa va schimbati alaturi de zeci de persoane, in vestiar.

Echipa A.p.p.s. Fit Studio pune foarte mare accent pe igiena si pe tot ceea ce tine de desfasurarea antrenamentelor intr-un spatiu curat si dezinfectat. Acolo unde nu exista produse de unica folosinta, toate accesoriile, costumele, echipamentele sunt curatate atent, cu produse dezinfectante  si chiar de sterilizare, de ultima generatie.

 

Si pentru ca ne gandim la timpul dumneavoastra, avem disponibile locuri de parcare, rezervate special pentru membrii studioului nostru.


Autor

Madalina Pirici

Mens sana in corpore sano