Primul studio de sport dedicat antrenamentelor private

A.p.p.s. Fit Studio este singurul studio de sport, dedicat, exclusiv, antrenamentelor personale, de aici si denumirea studioului nostru- A.p.p.s. - Antrenamente Personale Pentru Silueta. Conceptul A.p.p.s. Fit Studio este  nou in  Romania, pentru ca, aici, va oferim varianta de a opta  pentru forma de antrenament care vi se potriveste ( in functie de posibilitatile fizice, dar si de timpul pe care dumneavoastra il aveti alocat) in cadrul unui antrenament privat, avand inclusa asistenta unui antrenor personal. Antrenorul dvs. va realiza un program de antrenament personalizat, special pentru dvs, in functie de dorintele si asteptarile pe care le aveti, dar si tinand cont de istoricul dvs medical, sau de probleme medicale actuale. Deasemenea, acesta va va oferi un plan alimentar, precum si consiliere nutritionala.

Daca va hotarati sa ne acordati increderea dvs, la inceputul abonamentului vi se vor face masuratori in centrimetri, dar si cu un cantar profesional care ne va arata masa musculara, grasimea din corp, precum si pe cea viscerala. Masuratorile se vor repeta la un interval de timp, pentru a inregistra progresul dvs.

A.p.p.s Fit Studio este singurul studio din Romania, care, pe langa tehnologia inovativa si tot mai cautata, EMS cu XBODY, detine si un studio de FUNCTIONAL TRAINING, pentru ca dumneavoastra sa aveti posibilitatea de a alege forma preferata, sau indicata, de miscare. Combinatia intre cele doua activitati este cea mai buna solutie pentru ca dumneavoastra sa ajungeti la forma fizica mult visata.

Sunati pentru o programare si sunteti deja cu un pas mai aproape de a va indeplini visul!

Un alt avantaj al A.p.p.s FIT STUDIO este cadrul  intim, curat si exclusivist, in care sa va desfasurati in conditii optime, antrenamentul.  Nu veti fi deranjat/a, de mirosurile neplacute, specifice salilor de sport, sau de atitudinea acaparatoare a celorlalte persoane din jurul dumneavoastra. Avem disponibile variante de abonamente si pentru grupuri de maxim 3 persoane, asta, in cazul in care doriti sa va antrenati alaturi de o persoana apropiata: sora, fratele, prietena/prietenul, sau de ce nu, parintii dumneavoastra. Antrenorii nostri sunt pregatiti pt a oferi asistenta tuturor categoriilor de varsta.  Abonamentele de grup, beneficiaza de discount. Mai multe detalii, gasiti in sectiunea “PRETURI”. Abonamentele de grup se aplica doar pentru zona “FUNCTIONAL”, nu si pentru “EMS cu XBODY”. Aici se lucreaza, exclusiv, individual.

Echipa A.p.p.s. Fit Studio pune foarte mare accent pe igiena si pe tot ceea ce tine de desfasurarea antrenamentelor intr-un spatiu curat si dezinfectat. Acolo unde nu exista produse de unica folosinta, toate accesoriile, costumele, echipamentele sunt curatate atent, cu produse dezinfectante  si chiar de sterilizare, de ultima generatie.

 

Si pentru ca ne gandim la timpul dumneavoastra, avem disponibile locuri de parcare, rezervate special pentru membrii studioului nostru.


Autor

Madalina Pirici

Mens sana in corpore sano