In 2012, in paralel cu antrenamentele de kick-boxing, George a devenit antrenor personal certificat, incepandu-si activitatea in cadrul World Class, unde a activat pana la sfarsitul anului 2015, cand a inceput colaborarea cu studioul nostru. Si aici, performantele lui sunt remarcabile, in anul 2014 ajungand cel mai bine vandut antrenor al anului.

George a facut primii pasi in sportul de performanta, inca de la varsta de 8 ani, debutand la clubul sportiv Steaua Bucuresti, unde a activat pana la varsta de 12 ani, la echipa de juniori. Au urmat 3 ani, in cadrul F. C. Progresul, pentru ca la varsta de 15 ani sa joace pentru C. S. Concordia Chiajna. La 18 ani absolva si cursurile liceului sportiv “Doamna Chiajna”.   

Ascensiunea in fotbalul de performanta a fost intrerupta brusc, de o accidentare, care  l-a fortat sa se reorienteze. Intamplator, George ajunge intr-o sala de antrenament, de kick-boxing, K-1. Atras imediat de adrenalina, duritatea , dificultatea, specifice acestui sport, a inceput pregatirea. Antrenorul lui, Gabi Bota, vede in el un talent innascut, si sub indrumarea lui, George ajunge, in mai putin de un an si jumatate, vicecampion national Muay-Thai.

Are in palmares, 16 meciuri, dintre care 15 castigate, 12 prin knock-out.

 

Si la World Class, performantele lui sunt remarcabile, in anul 2014 ajungand cel mai bine vandut antrenor al anului. In anul 2015, la varsta de doar 23 de ani, obtine si certificarea EMS- XBODY. Ambitia, dorinta de a avea cele mai bune rezultate, atat personale, dar si pentru clientii sai, il fac, cu siguranta, antrenorul pe care il cautati, pentru ca dumneavoastra sa ajungeti a avea un corp frumos si sanatos. 

Tag-uri: xbody

Autor

Madalina Pirici

Mens sana in corpore sano